
Jag fick grunderna till denna rätt av Paolo Roberto. Hihi. Paolos recept kan nu hitta på google.se ^.^
Här kommer min variant ^.^
1 dl olivolja, 3 st vitlöksklyftor (hela), Piripiri (ev chilli), 400 g krossade tomater, Champinjoner.
Värm upp olivoljan i en kastrull. Lägg i vitlöksklyftor och chili (jag hackade chillin innan) Låt dom långsamt brynas. När vitlöken har blivit åt det bruna hållet så tas den och chilin upp och kastas. Tillsätt sen dom krossade tomaterna och låt puttra under lock ca 20 min. Dela champinjonerna och låt dom puttra ihop med tomatsåsen.
Koka upp valfri pasta i lite salt (al dente) Hihi.. Låt pastan rinna av i ett durkslag. Blanda sen ner pastan tillsammans med tomatsås och ställ kastrullen och låt små puttra några min. Rör om väl. Strö ev över lite persilja och servera tillsammans med små fulkorns baguetter och eget vitlökssmör. Mums ^.^
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar